اعلام نرخ کالاهای اساسی توسط بانک‌مرکزی

به گزارش بانک و بیمه ( bima.ir )، بر اساس بررسی‌های بانک مرکزی در هفته منتهی به ۳۰ مهر ماه قیمت گروه میوه‌های تازه، سبزی‌های تازه ، گوشت قرمز، چای و روغن نباتی افزایش و تخم مرغ برنج، گوشت مرغ و قند و شکر کاهش داشته است.
در هفته‌ای که گذشت تنها قیمت گروه لبنیات ثابت بود و بهای گروه میوه‌های تازه ۳٫۸ درصد، سبزی‌های تازه ۱۰٫۲ درصد، گوشت قرمز ۰٫۹ درصد، چای ۱٫۱ درصد و روغن نباتی ۰٫۴ درصد افزایش یافت.
قیمت تخم مرغ ۵٫۷ درصد، برنج ۰٫۲ درصد، گوشت مرغ ۷٫۱ درصد و قند و شکر ۰٫۷ درصد کاهش داشته است.

* لبنیات و تخم‌مرغ
در هفته مورد گزارش، در گروه لبنیات قیمت پنیر غیرپاستوریزه نسبت به هفته قبل معادل ۰٫۲ درصد کاهش یافت. بهای سایر اقلام این گروه بدون تغییر بود. قیمت تخم‌مرغ معادل ۵٫۷ درصد کاهش داشت و شانه‌ای ۸۰ هزار تا ۱۰۰ هزار ریال فروش می‌رفت.

* برنج و حبوب
در این هفته در گروه برنج بهای برنج داخله درجه یک معادل ۱٫۰ درصد کاهش ولی قیمت برنج داخله درجه دو و ۳٫۷ درصد افزایش یافت. در گروه حبوب بهای لوبیاچشم‌بلبلی و لوبیاسفید ثابت بود. قیمت لوبیاچیتی معادل ۱٫۳ درصد کاهش ولی بهای سایر اقلام این گروه بین ۰٫۲ درصد تا ۰٫۶ درصد افزایش داشت.

* میوه‌ها و سبزی‌های تازه
در هفته مورد بررسی در میادین زیر نظر شهرداری کیوی عرضه نمی‌شد و پرتقال درجه یک و خربزه عرضه کمی داشت. سایر اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از آنها از نظر کیفی در مقایسه با سایر میوه‌فروشی‌ها متفاوت بودند، به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و تره‌بار عرضه می‌‌شد.
میوه‌فروشی‌های سطح شهر اقلام میوه و سبزی تازه را عرضه می‌کردند که در گروه میوه‌های تازه قیمت سیب قرمز معادل ۱٫۸ درصد، نارنگی ۳٫۰ درصد و گلابی ۷٫۹ درصد کاهش ولی بهای سایر اقلام این گروه بین ۱٫۱ درصد تا ۱۸٫۵ درصد افزایش یافت. در گروه سبزی‌های تازه قیمت تمام اقلام این گروه بین ۰٫۹ تا ۲۶٫۱ درصد افزایش داشت.

* گوشت قرمز و گوشت مرغ
در هفته مورد گزارش بهای گوشت گوسفند معادل ۰٫۹ درصد و گوشت تازه گاو گوساله ۰٫۸ درصد افزایش ولی قیمت گوشت مرغ ۷٫۱ درصد کاهش یافت.

* قند، شکر، چای و روغن‌نباتی
در این هفته بهای شکر معادل ۱٫۷ درصد کاهش ولی قیمت قند ۰٫۲ درصد، چای خارجی ۱٫۱ درصد، روغن نباتی جامد ۰٫۱ درصد و روغن نباتی مایع ۰٫۶ درصد افزایش داشت.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *